Siirry sisältöön
Alkaen 87,00 € / 1 h 1 min
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Temppuiluun suunniteltu Sea-Doo Spark Trixx -vesijettimme on valmiina ajeluun Rovaniemellä, Ounaspalviljongin venesatamassa laiturissa F. 

Ounasjoen itäpuolentie 21
96900 Rovaniemi

Varaukset verkosta voi tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen haluttua vuokrauksen alkua, mikäli haluamaasi ajankohtaan on lyhyempi aika, niin voit tiedustella varausmahdollisuutta numerosta 050 442 5333.

Tietoa Sea-Doo Spark Trixx -vesijetistä

 • älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR)
 • säädettävä trimmijärjestelmä (VTS) ja nopeuden säätötila
 • jalkatuet
 • istumapaikat kahdelle
 • kestävän Polytec-runkomateriaalin ansiosta vesijetti on kevyt, suorituskykyinen ja taloudellinen
 • moottori: Rotax 900 ACE
 • paino: 160 kg

Vesijetin varausehdot

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vesijetin kunnosta, sekä noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta sen käytössä. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan voimassa olevia lakeja ja asetuksia. 

Kummankin osapuolen tulee tarkastaa laitteen kunto ennen vuokrausta. Mikäli vuokraaja laiminlyö tarkastuksen ja ilmoittaa myöhemmin mahdollisesta vauriosta, oletamme vaurion syntyneen vuokrauksen aikana.

Vesijetin kuljettajan ikäraja

Vesijetti vuokrataan vähintään 15-vuotiaalle vuokraajalle. Vesijettiä saa ajaa vain henkilö joka on täyttänyt 15 vuotta ja vuokraaja sitoutuu siihen, ettei laitetta luovuteta alle 15-vuotiaan käyttöön. Valmistajan suositus ajajan minimi-iälle on 16-vuotta.

Turvallisuusohjeet

Vuokraaja sitoutuu vastaamaan siitä, että kuljettajalla on riittävät tiedot ja taidot vesijetin käsittelyssä. Vuokraajan tulee olla tutustunut valmistajan turvallisuusohjeeseenvesillä liikkumisen etikettiin sekä vastuullisen käytön -ohjeistukseen.

Vesijetin varaaminen ja varauksen maksaminen

Vesijetin voi varata suoraan sivuiltamme, vuokra maksetaan varauksen yhteydessä. Kun olemme rannalla voidaan varaus ja maksu suorittaa myös siellä.

Varauksen alkaminen ja päättyminen

Tarkistamme ennen vuokrauksen alkua vuokraajan henkilöllisyyden.

Varaus alkaa ja päättyy vuokraajan varaaman ajan mukaisesti siten, että vesijetti on käytettävissä varauksen alkaessa ja se tulee palauttaa varauksen päättymiseen mennessä takaisin. 

Vesijetti on palautettava sovittuun paikkaan vuokra-ajan päätyttyä. Jos vuokraaja palauttaa vesijetin ennen sovittua aikaa on vuokraajan ilmoitettava vuokranantajalle asiasta puhelimitse. Käyttämättä jäänyttä aikaa ei hyvitetä takaisin. Jos vuokraaja ylittää sovitun vuokra-ajan, veloitamme odotusajasta 100 €/tunti.

Vuokrauksen hinta sisältää

 • opastuksen
 • Sea-Doo -kelluntaliivit (kaksi kappaletta), valittavissa olevat koot 1 x S, 1 x M, 1 x L ja 1 x XL
 • polttoaineen
 • kaskovakuutuksen

Vuokraus ei sisällä

 • henkilön vahinko- tai tapaturmavakuutusta

Vakuutus

Vesijettin on vakuutettuna vuokrauksen ajan. Vuokraajan omavastuu on vahinkotapauksessa 600 €. Vuokraaja voi ostaa lisäpalveluna omavastuun pienennyksen 300 €:oon. Tuoteen voi lisätä kassanäkymässä ja se löytyy vuokrauksen lisäpalveluna. 

Vesijetin vakuutus ei kata henkilövahinkoja, eikä kadonneita varusteita tai osia.

Vuokraajan vastuu

Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle vesijetissä ilmenneestä virheestä tai vahingosta. Mikäli vuokraaja laiminlyö ilmoituksen tekemisen hän vastaa vuokraamolle koituneista kustannuksista.

Vuokraaja on omavastuun ylärajaan saakka velvollinen korvaamaan vesijetille ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot.

Vuokraajan on vastuu kaikesta vahingosta jos vesijetille tai vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä piittaamattomuudesta, alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena käyttämisestä, luovuttamisesta alle 15-vuotiaan käyttöön, käytöstä rikolliseen tarkoitukseen tai että vuokraaja on rikkonut muita vuokrauksen ehtoja.

Varauksen peruutus

Vuokraajan oikeudet

Vuokraajalla on oikeus perua varaus kuluitta viimeistään kolme (3) tuntia ennen varauksen alkamista, tai lyhyemmässä ajassa mikäli sääolosuhteet niin vaativat. Tällainen syy on varauksen aikana alkava myrsky tai ukkosrintama, jolloin laitteen käyttö ei olisi turvallista. Vuokraajan on oltava yhteydessä vuokranantajaan peruuttaakseen varauksen. Mikäli varausta ei peruta ajoissa ei varausmaksua palauteta.

Vuokranantajan oikeudet

Pidätämme oikeuden perua vuokraajan varauksen mikäli vesijetti on rikkoutunut tai siinä on toimintahäiriö, joka estää laitteen käytön. 

Vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus, mikäli käy ilmi, että vuokraaja rikkoo olennaisesti tämän sopimuksen ehtoja tai ei ole kykenevä kuljettamaan vesijettiä.

Vuokraajalle mahdollisesti koituneita muita kuluja ei korvata.

Varauksen hyvitys tai siirto

Kun peruuntuminen on tehty ajoissa, tai varaus on sääolosuhteiden vuoksi jouduttu perumaan varaus voidaan siirtää toiseen ajankohtaa tai perua kokonaan. Sovimme tästä yhdessä vuokraajan kanssa. Varauksen peruuntuessa hyvitämme maksun ensisijaisesti vuokraajan käyttämän maksutavan mukaisesti.

Vesijettivuokrauksen yhteyshenkilö

Vertti Turkki
info@actionroi.fi
Puh. 050 442 5333