Seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja Pyhä Igloos Oy:n (myöhemmin majoittaja) välillä ei ole tehty erillistä sopimusta.

Varaaminen ja varausvahvistus

Majoitus varataan Online–varausjärjestelmän kautta osoitteessa pyhaigloos.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan maksun jälkeen sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilattu majoitus. Online–järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Niissä tilanteissa kun varaus tehdään vastaanoton toimesta lähetetään asiakkaalle vahvistulinkki, jolla asiakas vahvistaa varauksen ja varaus muuttuu asiakasta sitovaksi.

Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paystä: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Visma PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 16.00 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Saapuminen klo 16.00 jälkeen

Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 21.00 asti. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta. Ennakkomaksetut huoneet säilyvät varattuina myös klo 16.00 jälkeen.

Saapumatta jättäminen

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, majoittajalla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

Varauksen peruutus

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen mukaisesti. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Varauksen peruutus tulee tehdä ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.

Majoituksen peruutusehdot

Majoittuminen 1.5. - 30.11. välisellä ajalla

  • Majoitukset voidaan perua maksutta kun peruutus tehdää vähintään 3 päivää ennen majoitusta.

Majoittuminen 1.12. - 31.4. välisellä ajalla

  • Majoitukset voidaan perua maksutta kun peruutus tehdää vähintään 30 päivää ennen majoitusta.
  • Majoituksista peritään 50% osuus, mikäli peruminen tapahtuu 8-29 päivää ennen majoituksen alkua 
  • Mikäli peruutus tehdään alle 7 vuorokautta majoituksen alkamisesta peritään koko majoituksen hinta.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai majoittajasta riippumaton este, voi majoittaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on majoittajalla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä majoittajalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Majoittaja korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Varauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, ei valmismatkalaki.

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme ainoastaan toimistokulut 35 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys majoittajalle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Mikäli varauksesta on aiheutunut hotellille erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

Lahjakortit

Pyhä Igloos lahjakortta voi käyttää majoituksien ja itse tuottamiemme lisäpalveluiden maksuihin.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sen koodi toimitetaan ostajalle sähköpostiviesteillä. Lahjakorttikoodia voi käyttää maksuksi online-varausten yhteydessä syöttämällä lahjakorttikoodi tilaukselle "käytä koodia" -toiminnolla, jolloin kortin arvoa käytetään tilauksen maksuun. Lahjakorttia ei voi muuttaa käteiseksi, eikä sen mahdollisesti käyttämätöntä arvoa palauteta.

Välinevuokraukset

Vuokravälineiden kuten polkupyörien ja moottorikelkan varausehdot ovat luettavissa tuotteen esittelysivulla osoitteessa pyhaigloos.fi

Rovaniemellä tapahtuvan vesijettivuokrauksen varausehdot ovat luettavissa tuotteen esittelysivulla osoitteessa actionroi.fi

Muuta

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Majoittaja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Siltä osin kuin näissä ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja http://www.mara.fi/ext/cms3/attachments/majoitusliikkeiden-varaus_-ja-peruutusehdot.pdf