Siirry sisältöön
Alkaen 149,00 € / 4 h 1 min
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Nyt voi vuokrata vesijettiä Rovaniemellä. Sea-Doo Spark Trixx -vesijetti trailereineen sijaitsee Saarenkylässä ja on kuljetettavissa peräkoukulla varustetulla henkilöautolla. Varaukset verkosta voi tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen haluttua vuokrauksen alkua, mikäli haluamaasi ajankohtaan on lyhyempi aika, niin voit tiedustella varausmahdollisuutta numerosta 050 442 5333.

Tietoa Sea-Doo Spark Trixx -vesijetistä

Vuokrattava vesijetti on suunniteltu erityisesti temppuilua ajatellen.

 • älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR)
 • säädettävä trimmijärjestelmä (VTS) ja nopeuden säätötila
 • jalkatuet
 • istumapaikat kahdelle
 • kestävän Polytec-runkomateriaalin ansiosta vesijetti on kevyt, suorituskykyinen ja taloudellinen
 • moottori: Rotax 900 ACE
 • paino: 160 kg
 • polttoaineen (98E) kulutus ajotyylistä riippuen noin 7–10 litraa tunnissa
 • polttoainesäiliö 30 litraa

Vesijetin varausehdot

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vesijetin kunnosta, sekä noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta sen käytössä. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan voimassa olevia lakeja ja asetuksia. 

Vesijetin kuljettajan ikäraja

Vesijetti vuokrataan vähintään 15-vuotiaalle vuokraajalle. Vesijettiä saa ajaa vain henkilö joka on täyttänyt 15 vuotta ja vuokraaja sitoutuu siihen, ettei laitetta luovuteta alle 15-vuotiaan käyttöön. Valmistajan suositus ajajan minimi-iälle on 16-vuotta.

Turvallisuusohjeet

Vuokraaja sitoutuu vastaamaan siitä, että kuljettajalla on riittävät tiedot ja taidot vesijetin käsittelyssä. Vuokraajan tulee olla tutustunut valmistajan turvallisuusohjeeseenvesillä liikkumisen etikettiin sekä vastuullisen käytön -ohjeistukseen.

Kun vesijetti on ilman valvontaa tulee se olla lukittuna.

Vesijetin varaaminen ja maksaminen

Vesijetin voi varata suoraan sivuiltamme, vuokra maksetaan varauksen yhteydessä.

Varauksen alkaminen ja päättyminen

Varaus alkaa ja päättyy vuokraajan varaaman ajan mukaisesti siten, että vesijetti on noudettavissa varauksen alkaessa ja se tulee palauttaa varauksen päättyessä.

Vesijetti on palautettava sovittuun paikkaan vuokra-ajan päätyttyä. Jos vuokraaja palauttaa vesijetin ennen sovittua aikaa on vuokraajan ilmoitettava vuokranantajalle asiasta puhelimitse. Käyttämättä jäänyttä aikaa ei hyvitetä takaisin. Jos vuokraaja ylittää sovitun vuokra-ajan, veloitamme odotusajasta 100 €/tunti.

Nouto ja palautus

Noudon yhteydessä tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden. 

Vesijetin nouto ja palautus tapahtuu Ounaspaviljongin venesataman parkkipaikalla, ellei muuta sovita. 

 • vesijetti tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokrattaessa
 • vesijetti vuokrataan tankattuna ja se tulee palauttaa myös tankattuna. Polttoaineena käytetään 98E bensiiniä
 • vesijetti on trailerilla, jonka vetäminen onnistuu henkilöautolla

Kummankin osapuolen tulee tarkastaa laitteen kunto ennen vuokrausta. Mikäli vuokraaja laiminlyö tarkastuksen ja ilmoittaa myöhemmin mahdollisesta vauriosta, oletamme vaurion syntyneen vuokrauksen aikana.

Vuokraus sisältää

 • opastuksen
 • Sea-Doo -kelluntaliivit (kaksi kappaletta), valittavissa olevat koot 1 x S, 1 x M, 1 x L ja 1 x XL
 • kaskovakuutuksen

Vuokraus ei sisällä

 • vuokrauksen aikana käytettyä polttoainetta, vesijetti tulee palauttaa tankattuna
 • käyttäjän vahinko- tai tapaturmavakuutusta

Vakuutus

Vesijettin on vakuutettuna vuokrauksen ajan. Vuokraajan omavastuu on vahinkotapauksessa 600 €. Vuokraaja voi ostaa lisäpalveluna omavastuun pienennyksen 300 €:oon. Tuoteen voi lisätä kassanäkymässä ja se löytyy vuokrauksen lisäpalveluna. 

Vesijetin vakuutus ei kata henkilövahinkoja, eikä kadonneita varusteita tai osia.

Vuokraajan vastuu

Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle vesijetissä ilmenneestä virheestä tai vahingosta. Mikäli vuokraaja laiminlyö ilmoituksen tekemisen hän vastaa vuokranantajalle koituneista kustannuksista.

Vuokraaja on omavastuun ylärajaan saakka velvollinen korvaamaan vesijetille ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot.

Vuokraajan on vastuu kaikesta vahingosta jos vesijetille tai vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä piittaamattomuudesta, alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena käyttämisestä, luovuttamisesta alle 15-vuotiaan käyttöön, käyttämisestä rikolliseen tarkoitukseen tai että vuokraaja on rikkonut muita vuokrauksen ehtoja.

Polttoaine

 • vesijetin polttoaineena saa käyttää vain 98E bensiiniä
 • vuokraaja vastaa vääränlaatuisen polttoaineen käytöstä aiheutuvat vahingot

Lisämaksut

 • mikäli polttoainesäiliö ei ole palautuksen yhteydessä täynnä suoritamme tankkauksen ja perimme 2,50 €/litra, joka veloitetaan heti

Varauksen peruutus

Vuokraajan oikeudet

Vuokraajalla on oikeus perua varaus kuluitta viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen varauksen alkamista. Alle yhden vuorokauden mittaisissa varauksissa varaus voidaan perua myös mikäli sääolosuhteet niin vaativat. Tällainen syy voi olla varauksen ajalle arvioitu myrsky tai ukkonen. Vuokraajan on oltava yhteydessä vuokranantajaan puhelimitse varauksen perumisesta. Mikäli varausta ei peruta ajoissa ei vuokrahintaa hyvitetä.

Vuokranantajan oikeudet

Pidätämme oikeuden perua vuokraajan varauksen mikäli vesijetti on rikkoutunut tai siinä on toimintahäiriö, joka estää laitteen käytön. Vuokraamolla on oikeus purkaa vuokrasopimus, mikäli käy ilmi, että vuokraaja rikkoo olennaisesti tämän sopimuksen ehtoja tai ei ole kykenevä kuljettamaan vesijettiä.

Vuokraajalle mahdollisesti koituneita muita kuluja ei korvata.

Varauksen hyvitys tai siirto

Kun peruuntuminen on tehty ajoissa, tai varaus on sääolosuhteiden vuoksi jouduttu perumaan varaus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan tai perua kokonaan. Sovimme tästä yhdessä vuokraajan kanssa. Mikäli varaus perutaan kokonaan hyvitämme maksun ensisijaisesti vuokraajan käyttämän maksutavan mukaisesti.

Vesijettivuokrauksen yhteyshenkilö

Vertti Turkki
info@actionroi.fi
Puh. 050 442 5333