Siirry sisältöön
Alkaen 99,71 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Huhtikuussa 2023 saat neljä yötä kolmen hinnalla! Huhtikuun alku on monen suosikkiaika Lapissa eikä suotta. Hanget hohtavat ja kevätaurinko lämmittää - mainio aika ottaa itselleen laatuaikaa Pyhällä. Huomioithan, että tässä tarjouksessa mukana myös pääsiäisen aika.

Tarjoukset voimassa toistaiseksi uusille tilauksille ja vain tämän tuotteen varanneille. Varaukset ainoastaan omien verkkosivujemme kautta.

Igluhuoneistomme on varustettu kaikella mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Käytössäsi on mm. oma minikeittiö, astiastot ja langaton verkko. Aloita varaus klikkaamalla.

Igluhuoneistomme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Kaikissa tyylikkäästi sisustetuissa ja kattavasti varustelluissa huoneissamme on myös ns. revontuli-iglu sekä minikeittiö, eli voit hankkia aamiaistarvikkeet läheisestä kaupasta ja valmistaa aamiaisen ja muutkin ateriasi itse oman huoneesi keittiössä.

Tilavat huoneemme ovat kooltaan 32m² ja niissä voi yöpyä 2 – 4 henkilöä. Jokaisessa huoneessa on lasi-iglu, jonka lasi-ikkunoiden alla olevassa moottoroidussa sängyssä on tilaa kahdelle, Tapio Anttilan suunnittelemasta vuodesohvasta löytyy puolestaan lisävuode kahdelle hengelle. Ikkunat voi halutessa peittää pimennysverhoilla, josta on iloa varsinkin kesällä, kun nautimme yöttömästä yöstä.

Vieraidemme käytössä on ilmaiseksi myös grillikota, jollei sitä ole varattu yksityiskäyttöön, sekä lisämaksusta sauna, ulkoilmaporeamme & keittiöllä ja takalla varustettu elämystila.