Go to content
From 128,33 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Kesätarjous: Varaa 4, maksa 3

Majoitu neljä yötä, maksat vain kolmesta. Upea tilaisuus kokea kaikki mitä Pyhän kesällä on tarjottavana. Koe miltä tuntuu yöttömän yön aurinko, vapauta itsesi kansallispuiston poluilla, testaa Isokurun huimat korkeuserot ja huiputa Pyhän korkein huippu Noitatunturi. Päivän seikkailujen jälkeen on ihanaa pujahtaa pehmeisiin lakanoihin ja katsella maisemaa isoista ikkunoista.

Tarjoushinnat voimassa 1.7. - 2.8.2023 sekä 6.8. - 1.9.2023.

Igluhuoneistomme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Kaikissa tyylikkäästi sisustetuissa ja kattavasti varustelluissa huoneissamme on myös ns. revontuli-iglu sekä minikeittiö, eli voit hankkia aamiaistarvikkeet läheisestä kaupasta ja valmistaa aamiaisen ja muutkin ateriasi itse oman huoneesi keittiössä.

Tilavat huoneemme ovat kooltaan 32m² ja niissä voi yöpyä 2 – 4 henkilöä. Jokaisessa huoneessa on lasi-iglu, jonka lasi-ikkunoiden alla olevassa moottoroidussa sängyssä on tilaa kahdelle, Tapio Anttilan suunnittelemasta vuodesohvasta löytyy puolestaan lisävuode kahdelle hengelle. Ikkunat voi halutessa peittää pimennysverhoilla, josta on iloa varsinkin kesällä kun Lapissa vallitsee yötön yö.

Vieraidemme käytössä on ilmaiseksi myös grillikota, ellei sitä ole varattu yksityiskäyttöön, sekä lisämaksusta sauna, ulkoilmaporeamme ja elämystila jossa keittiö ja takka.